top of page
IMG_6063.jpeg

Over de Salon

Lion’s Trimsalon is een kleinschalige salon in de wijk Parc Sandur in Emmen. De salon werkt 1-op-1 met de hond waardoor de trimster alle aandacht heeft voor uw viervoeter. Er wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van professionele materialen en beschikt over een ABHB-keurmerk. Dit keurmerk wordt enkel gegeven aan salons die een professionele opleiding hebben gevolgd en afgerond.  

 

Bij Lion’s Trimsalon zijn wij gespecialiseerd in de dwergkees. Hier hebben wij regelmatig workshops en 1-op-1 coaching momenten voor gevolgd en certificeringen voor gehaald. In de toekomst zullen wij ons hier in blijven verdiepen om zo altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken en materialen.  

Over mij

Hi, 

Ik ben Shannon.

Sinds 2022 ben ik de trotse eigenaresse van Lion's Trimsalon. Samen met mijn man en dwergkees Lion woon ik in het mooie Emmen.

 

In 2020 besloot ik alles om te gooien. Ik stopte met mijn studie en ging iets doen wat ik ECHT leuk vind: Honden trimmen!

Eerder volgde ik al cursussen met mijn eigen hondje, maar voor het beginnen van mijn eigen salon wilde ik mij eerst professioneel laten scholen.

Via de Trimacedemie in Erica behaalde ik mijn ABHB erkende diploma als 'Allround Hondentrimster' voor zowel de theorie als de praktijk.

bottom of page